RA- och polyfikan i Uppsala.

Logo för ”RA- och polyfikan i Uppsala”

Vi är en drös med polyamorösa och relationsanarkister som träffas en gång i månaden sedan januari 2010. Vi strävar efter att vara en träffpunkt för alla som föredrar flersamma relationer, och vi är gärna en bas för ytterligare aktiviteter (filmkvällar, biobesök, och bokcirklar har hållits).

Fikaträffar: Hålls den 20:e varje månad (oftast i RFSLs lokal på Västra Ågatan 16, brevid Filmstaden, kl 18–22)
Pubkvällar: Hålls den 5:e varje månad (oftast på Pipes of Scotland, Kungsgatan 27, från kl. 19)
Epost: poly@zrajm.org
Facebook: RA- och polyfikan i Uppsala
Kalender: 5ee0dguaal0vsr6he9harbu3t0@group.calendar.google.com

Du som är nyfiken på polyamori eller relationsanarki är välkommen att delta i våra aktiviteter, eller gå med i face­book­gruppen och vara med i diskussionen där. (Du är varmt välkommen även om du inte tänker på dig själv som poly.)

Vi försöker också få ut inbjudningar till våra fikaträffar via Polyheart, QX och Darkside och via epost. Men vi är inte mer än mänskliga, och det händer att inbjudningarna inte går ut överallt. Facebookgruppen är säkrast, Googlekalendern därefter.

Googlekalender

Kalender-ID: 5ee0dguaal0vsr6he9harbu3t0@group.calendar.google.com

Affischer och dylikt

Finns här. PDF-filerna är det nog främst som är intressant. Allt material på den här sidan går bra att använda och sprida eller göra om efter behag.

Polyrelaterade länkar

RFSLs information om oss
Metapoly – En lista över listor
Ett googledokument med info om var och när man kan hitta polygrupper och -aktiviteter runt omkring i norden. (Vemsomhelst kan kommentera dokumentet, så skriv gärna en kommentar ifall du tycker något saknas!)
Community: Polyheart.se
Community för de som inte passar in/inte vill passa in i de gängse normerna kring tvåsamhet.
Epostlista: Polymagic
Svensk epost­disskussions­grupp om poly­amori. Bra resurs, huvudsakligen för att få information om vad som händer i Stockholmstrakten, men det postas också information om vad som händer i övriga delar av landet.
Poly Group Registry
Lista på polygrupper världen över, med information om när de möts etc.
Podcast: Polyamory Weekly
A weekly podcast devoted to tales from the front of responsible non-monogamy from a pansexual, kink-friendly point of view. Every week, Minx and her guests and horde of correspondents report on issues relating to communication, sex, kink, manners, dating, family and time management, with perspectives from all around the globe.
Google Calendar Finnish Poly Events
This is the Google calendar for the Finnish Facebook group Polyamoria. Info about meetups in Helsinki, Turku and Tampere can be found here. (I mostly include here because I personally go to Finland every now and then, and want to know when these events occur.)
List of Movies with Polyamory Themes
This page provides a listing of movies with a polyamorous theme. Some of the movies present the concept in a positive light, others in a negative light, and some offer no judgment.

Andra länkar

Community: Darkside.se – BDSM- och fetischscen
Det har nog inte undgått någon att polyfolk, oftare än annat folk, är lite kinky av sig. Darkside är ett community för BDSM-utövare, fetischister, personer med relaterade sexualiteter och livsval samt deras vänner.
Community: QX/Qruiser – HBTQ community
Nordiskt community för HBTQ-personer och deras vänner – Man behöver inte betala för att vara medlem, men som icke-betalande får man vänta i ”kö” varje gång man ska logga in (ofta längre än en halvtimme). :(